نحوه خاموش کردن ویژگی Activity Status اینستاگرام

 

مراقب اسکرولرهای اینستاگرام باشید: برنامه به اشتراک گذاری عکس مورد علاقه شما از ویژگیهایی برخوردار است که دوستانتان را از آخرین حضور آنلاین خود مطلع می کنید.

مشابه Activity Status در Facebook Messenger و WhatsApp وجود دارد.

تنظیمات “Activity Status” در اینستاگرام آخرین باری که از این برنامه استفاده کرده اید را نشان می دهد.

اکنون به طور پیش فرض در حساب شما خاموش است ، اما شما بهتر است ایمن باشید.

بیایید نحوه کار را به شما نشان دهیم ، سپس نگاهی به نحوه خاموش کردن آن خواهیم انداخت.

ویژگی Activity Status در اینستاگرام چگونه کار می کند؟

ویژگی Activity Status افرادی را نشان می دهد که شما آخرین باری که آنلاین بوده اید و اگر در حال حاضر در اینستاگرام فعال هستید به آنها پیام مستقیم ارسال می کنید.

وضعیت شما فقط برای افرادی که دنبال می کنید قابل مشاهده است.

بنابراین اگر کسی شما را دنبال کند اما شما او را دنبال نکنید ، نمی تواند وضعیت شما را مشاهده کند.

در مورد دوستان شما نیز همین طور است. می توانید بفهمید که آخرین بار در چه زمانی آنلاین بوده اند و شما را دنبال کرده اند.

وضعیت دوستانتان وقتی به پیام های مستقیم خود می روید ، ظاهر می شود:

به یاد داشته باشید: این ویژگی فقط در صورت آنلاین بودن و آخرین باری که به برنامه دسترسی داشتید ، نشان داده می شود.

دوستان شما پست هایی را که دوست داشته اید یا درباره آنها نظر داده اید نمی بینند.

در ادامه بخوانید تا بفهمید آیا باید حالت فعالیت را روشن یا خاموش کنید.

سرانجام باید Activity Status را روشن یا خاموش نگه دارید؟

حفظ آن فوایدی دارد. این امکان را برای شما فراهم می کند تا وضعیت دوستان خود را در اینترنت بدون احساس مزاحمت کنترل کنید.

به این ترتیب ، اگر می خواهید در لحظه مناسب پیام خنده دار ارسال کنید ، می توانید انتظار داشته باشید که دوست شما فوراً یا اندکی بعد آن را ببیند.

با این حال ، خاموش کردن آن یک مزیت بزرگ برای دسترسی به اینستاگرام را بدون اینکه کسی بداند ، فراهم می کند.

این بدان معناست که شما می توانید در اوقات فراغت خود به پیام های مستقیم پاسخ دهید و احساس نمی کنید کسی هنگام استفاده از برنامه دائماً در حال پیگیری شما است.

تنها اشکال این است که با خاموش شدن ویژگی ، دیگر نمی توانید Activity Status دیگران را مشاهده کنید.

اگر می خواهید حریم خصوصی را در پیمایش در اواخر شب حفظ کنید ، نگران نباشید.

با انجام مراحل سریع زیر می توانید ویژگی Activity Status اینستاگرام را خاموش کنید.

چگونه Activity Status را خاموش کنیم

برنامه Instagram را در تلفن خود باز کنید.

با کلیک بر روی عکس نمایه خود در سمت راست انتهای نوار پیمایش پایین ، به نمایه خود بروید.

روی نماد منو در گوشه بالا سمت راست کلیک کنید.

روی مورد منویی که تنظیم را نشان می دهد ضربه بزنید.

بر روی Privacy کلیک کنید تا وارد تنظیمات حریم خصوصی خود شوید.

روی عنوان فعالیت در زیر عنوان تعاملات کلیک کنید.

پس از ورود به گزینه نمایش Activity Status ، آن را خاموش کنید.

این تنظیماتی است که شما بدنبال آن هستید:

پس از خاموش کردن این تنظیم ، می توانید پیمایش را بدون شناسایی مجدداً از سر بگیرید.

بهترین قسمت آن این هست که اگر هر زمان خواستید نظر خود را تغییر دهید می توانید تغییر دهید.

با خاموش کردن Activity Status خود ، حریم خصوصی خود را حفظ کنید.

حفظ حریم خصوصی در شبکه های اجتماعی بسیار دشوار است.

برای اینکه مطمئن شوید به طور اتفاقی Activity Status خود را به کسانی که به آنها پیام مستقیم ارسال می کنید نمایش نمی دهید ، آن را در تنظیمات خاموش کنید.

به این ترتیب می توانید هنگام استفاده از برنامه از حریم خصوصی خود لذت ببرید.

مرجع خرید فالوور ، لایک و بازدید اینستاگرام

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>